SilentEmpire, pisalem o 1.8 tsi (bzb) w passacie. ale patrzac na to co kolega zwirek75 napisal to u mnie jest bardzo podobnie
[O1] domykanie szyb po załączeniu alermu
Zwiń
X
-
[O1] domykanie szyb po załączeniu alermu
witam.
Czy ktoś z wawki byłby w stanie wpaść na spota z vagiem i ustawić mi taką funkcje??-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
-
-
Zamieszczone przez _tm_A to da się w O1 zrobić z poziomu VAG-a ?A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
oki panowie dziękuje za odpowiedzimyślałem ze się da
ops: to juz wiem że jednak muszę dalej szukać który kabel mi sie przetarł. :evil:
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez splawikZamieszczone przez _tm_A to da się w O1 zrobić z poziomu VAG-a ?
Pozdrawiam,
jimwJest:
O2 FL RS, 2009 2.0 TDI CR, 190KM, 410Nm by SoftCar
Była:
O1 Tour 2006, 1.6 BFQ + LPG BRC Seq24
O1 1998, 1.6 AEE + LPG
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez splawikZamieszczone przez _tm_A to da się w O1 zrobić z poziomu VAG-a ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez _tm_Ale co ma VAG do mojego alarmu firmy X, który to alarm w żaden sposób nie jest spięty z komputerem samochodu. Alarm jest przecież niezależnym urządzeniem.
Jak ktoś sie chce bawić z alarmem to już indywidualne podejście do każdego urządzenia.
Zamieszczone przez jimwA można wiedzieć jak to zrobić? Bo mi to owszem działa jak przytrzymam dłużej kluczyk, ale przycisk w pilocie nie...A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
witam wszystkim
jestem swierzym posiadaczem Octavi 2 z 2006 roku i właśnie ten sam problem wykryłem (jak to jest problem oczywiście) a mianowicie jak przytrzymam dłuzej przycisk w kluczyku to szyby się domkną ale jak zostawie otwartą którąśszybe i normalnie zamknę kluczykiem (krótki impuls) to szyba się nie domyka a po chwili włącza sie alarm!? moje pytanie, czy jes możliwe przestawienie czegoś tak aby po impulsie się domkneły?? z góry dziekuje za pomoc.
pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz